Svalevej 8, 9970 Strandby

182 kvm. villa i roligt kvarter...

Charmerende 1 1/2-plans gulstensvilla fra 1965, beliggende i et roligt og attraktivt kvarter. Denne rummelige bolig på 182 kvm byder på en indbydende indretning med en hyggelig atmosfære. Villaen blev ombygget i 1994, hvor 1. salen blev tilføjet og skaber ekstra plads til familien.

Villaen indeholder en lys vindfang, en imødekommende entre med trappe til 1. sal, et rummeligt soveværelse med skabe, et moderne badeværelse med gulvvarme og bruseniche, et mindre værelse, et funktionelt spisekøkken, en hyggelig stue samt et stort bryggers med praktiske skabe og vaske faciliteter.

På 1. salen finder man en rummelig gang, 3 store værelser, en ekstra stue samt et rum, der allerede er forberedt til at blive omdannet til et ekstra badeværelse. Rør installationerne er ført op i rummet, og væggene er allerede sat op, hvilket giver mulighed for nem og hurtig etablering af endnu et badeværelse.

Til ejendommen hører desuden en muret garage på 28 kvm med el-port, som giver praktisk opbevarings plads til bilen og have redskaber. Alt i alt en attraktiv villa med masser af plads og muligheder for den kræsne køber!

Kontakt venligst Ejendomsmægler Helge Smidt for en fremvisning af denne skønne bolig.